Mainosliput - yritysliput - logoliput

Liputuspalvelu Oy on liputtamisen asiantuntija. Yritysten mainos- ja logoliput ovat yksi päätuotteistamme ja niitä toimitamme yrityksille ympäri Suomen.


Yrityksen logolla varustetut mainosliput ovat yksi osa yrityksen näkyvyyttä ja tuulessa liehuva lippu antaa yrityksestä myönteisen kuvan.

Mainosliput ovat yleensä pysty- tai vaakamallisia, mutta mainoslipuissa ei ole mitenkään rajoitettu kokoa tai mallia, siis luovuutta voi käyttää. Jos on hyvä idea, niin me voimme auttaa kertomalla onko se teknisesti hyvä toteuttaa sekä toimiva liputuksessa. Meiltä saa tietoa myös lippujen koosta ja mallista, sekä siitä, minkä kokoinen lippu sopii juuri teidän yrityksenne tankoihin.

Lippumateriaaleja on lippuneulos ( noin 115g/m2) ja kudonnaltaan harvempi lippukangas (noin 155g/m2). Näistä lippuneulos on käytetympi materiaali. Lippuja painetaan silkkipainolla ja tulostetaan digitaalisilla tulostimilla. Tuotantotavan määrää yleensä tilattava kappalemäärä, eli suuret sarjat silkkipainolla, pienemmät erät ja yksittäiskappaleet tulostamalla. Liput viimeistellään ompelemalla ne 2 - neulakoneella, tangon puoleiseen reunaan tulee kaulusnauha, johon kiinnitetään liittimet.